Gépségszalon metamorfózis

Tádááá! Ez is elérkezett végre: saját domain alá költöztünk, és ezzel együtt természetesen új ruhánk lett. Hüpp-hüpp. Bocs, csöppet elérzékenyültem. Nem volt egyszerű szülés, de sikerült. Új domain mellé nyeremények is járnak: folytatódik a Kingston nyereményjátékunk is a második résszel.

Ezúton is köszönjünk mindenkinek, aki segédkezett a munkálatoknál. Régóta készültünk már ezekre a változtatásokra és a továbblépésre, hogy egy kicsit komolyabb keretek között – de persze hasonlóan laza formában – csinálhassuk azt ,amit több mint három éve elkezdtünk. Mondhatni, nagykorúak lettünk, és itt mindenféle frázis jut eszembe, amivel az iskolaigazgatók szokták rabolni a bankettig (ivászatig) hátralévő időt, tehát inkább nem is folytatom, mert csöpögni kezd a monitor…

Nyerjetek még több KINGSTON pendrive-ot jól!

A továbblépést, mint arra már korábban felhívtuk a figyelmet, egy nyereményjátékkal ünnepeljük: a Kingston Technology jóvoltából összesen 8 darab, limitált kiadású Data Traveler pendrive-ot sorsolunk ki az olvasók között. Az első kör augusztus 29-én, 23:59-kor zárult le (a szerkesztőségben mutattuk is a Stohl Buci-féle ikonikus kézjelet, reméljük, figyeltetek), összesen 184 darab megfejtés érkezett. A nyertesek nevét – ahogyan már korábban is ígértük – szeptember elsején tesszük közzé itt a Gépségszalonon, valamint a Facebook oldalunkon.

Addig is, itt vannak a második kör kérdései (ismét van annyi segítség, hogy megtalálható minden válasz a Gépségszalonon):

  • Melyik együttes ikonikus képére emlékeztet a Kingston Technology limitált kiadású DataTraveler sorozatából a nyitott szájat ábrázoló Boca design?
  • Hány albumnyi rockdal fér a Kingston Technology limitált kiadású DataTraveler sorozatának 16 GB-os Boca design USB-jére?
  • Milyen rovatok vannak az új Gépségszalonon?
  • Mikor írtunk legutóbb a Kingston pendrive-okról? (mármint nem a játék kapcsán)

A válaszokat az info@gepsegszalon.hu címre várjuk szeptember 12-ig. A játékosok adataival nem kezdünk semmit a sorsoláson kívül. Mi sem fogunk senkit hírlevelekkel bombázni, és a Kingstonnak vagy másnak sem fogjuk átadni őket. Kivéve persze a nyertesek címeit, ezeket kénytelenek leszünk elárulni a Kingstonnak, ugyanis ők intézik a postázást.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.