Kedvem támadt körmöt lakkozni :)


Még jó, hogy nincs itthon icipici ecsetem, és a körmeim is rövidek. Különben most azzal tölteném az estét, hogy nézek valami filmet, körülöttem egy csomó összekoszolt zsebkendő meg körömlakk és ecset, és csúnyákat mondok, amiért nem sikerül ötvenedjére sem :)

Az ötlet egyébként a Walyou-ról származik, amit még mindig nagyon szeretek. Május 4-e, a Star Wars nap alkalmából javasolták a kedves női olvasóknak, hogy így dekorálják magukat.

Tök régóta szeretném kipróbálni, milyen egy hétig műkörmökkel létezni, különös tekintettel arra, hogy egy érintőképernyős mobilt milyen huzamosabb ideig így használni. Még videós anyagot is szívesen összeraknék a kísérletről. (Egyébként az a gyanúm, hogy sok különbség nem lenne, hiszen amikor hüvelykujjal böködöm az érintőképernyőt, akkor a köröm rész tök távol van a felülettől. Na de mégis, érdekelne…) A kísérletet azért halogatom, mert kéne egy normális szemüveg, műkörömmel ugyanis tuti nem boldogulnék a kontaktlencséimmel. A szemüveget meg azért halogatom, mert egy vagyonba kerül az én gyenge szemeimre az a lencse, ami nem szódásüveg.

Na de! A szemüveg és a műköröm is elérhetetlen távolban lebeg egyelőre, de a minta már megvan. Nem tudom, mit fog szólni hozzá a szerencsés műkörmös, aki majd egyszer megnyer, de ezt a mintát fogom neki vinni kinyomtatva.

Állat lesz :)


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.