Pár napja nálam van a Diva*, és azt kell mondanom, hogy élőben jobban bejön, mint képeken. Sokat módosít rajta, milyen háttérképet/témát pakolsz rá. Az alapbeállítás Pink Diamond – nevéhez hűen – kicsit szőkenőcis telót csinál belőle, de valami visszafogottabb, ízléses háttérképpen sokat lehet komolyítani rajta.


Persze ettől még az ékkőszerű gomb ott van középen, de élőben ez sem olyan csillivilli. Azt is töredelmesen be kell vallanom, hogy jól esik kaparászni/taperolni/simogatni a hátlapján a kockás felületet. Ez beteg? :) A hátlapra egyébként ezeket mondták eddig ismerősök: paplan, bőrkanapé, steppelt dzseki. Ha van még ötleted, mondd kommentben, gyűjtöm!

A használatról is lenne még mit mondanom, de azt majd inkább a hivatalos irományban a nemsokáramegmondomhol. Azért röviden: a net az én 3G-hez szokott, száguldó igényeimhez képest lassú, ezen kívül más kínom nem volt vele. Ja, de, egy apróság az ébresztővel: max 10 szundit lehet egy ébresztéshez rendelni. Nekem a végtelenített kell. (De tényleg… Ne akard tudni, hogyan ébredek.)

Na de ezen felül totál elégedett voltam vele: érintőkijelző rendben, akkuidő is király, alapfunkciók rendben, a widgetek meg hasznosak/viccesek. Főleg azok, amiket külön lehet letölteni. Ezek közül a csajosakról külön is szeretnék írni (a nemsokáramegmondomhova :)). Jó lesz.

*Tényleg nemsokára elmesélem, hogy ezt hova írom meg. Nagy dolgok vannak készülőben. Tudom, ilyet már máskor is mondtam, de ez most itt van a kanyarban. Témínusz hat napnál tartunk.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.