Durva, hogy mi mindenből készül már steampunk verzió. Daniel Valdez, becenevén smeeon egy picit kattant lehet, persze maximálisan jó értelemben. Ő alkotta ezt a tolószéket, amit ‘Steampunk Professor Xavier Wheelchair’ névre keresztelt.


A két alapvető elem egy Permobil C300 Power kerekesszék és egy 1875-ből származó hintaszék volt. De került a szerkezetbe hordozható füstgép is, ennek a kivezetése a szék tetején lévő koronában van, így úgy néz ki, mintha valami gőzgép hajtaná a “járművet”. Ezt a benyomást erősíti a beépített hangrendszer is a megfelelő hanghatásokkal. Ja, és van rajta tartály is, a vodka-áfonyalé koktélhoz. (Mondtam, hogy kicsit kattant a srác.)

Felrakott egy videót a YouTube-ra, amin látszik a műalkotás működés közben is, illetve mesél is picit a készítésről, alapanyagokról, egyebekről…

…és felrakott egy tonnányi képet Flickre.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.