Nem vagyok túl friss a hírrel, de meg kell emlékeznem róla, már csak azért is, mert – lehet, hogy nem látszik, de – igyekszem odafigyelni az itthon is kapható cuccokra.

Pár napja jött a hír, hogy már itthon is kapható az LG Pop GD510. Csak pár dolgot emelnék ki róla, akit az összes specifikáció érdekel, az megnézheti a magyar adatlapon, vagy az angolon. (Ahogy nézem, utóbbi teljesebb.)

Szóval, a legnagyobb érdekessége az érintőképernyős telónak, hogy lehet hozzá napelemmel tölthető akkumulátort is venni. 11 perc napozás 3 percnyi beszélgetésre elegendő energiát biztosít. A csajos kivitelt azért emlegettem a címben, mert rózsaszín, fekete, borvörös, ezüst és lila színekben kapható az LG boltokban, illetve a Vodafone-nál és a T-Mobile-nál. (A Vodát nem linkeltem, mert nem találtam az oldalukon, de a gyártó szerint ott is lesz.) Az ajánlott fogyasztói (hűségnyilatkozat néküli) ára 49 990 forint.

Szívesen kipróbálnám, már csak a napelem miatt is, meg mert szimpi az egyszerű külső. Természetesen a színeknél nem a rózsaszín fogott meg, hanem mondjuk a borvörös.

Update: kaptam tesztpéldányt, röpke írás róla itt, teszt később.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.