Igen érdekes egérről kezdtek szállingózni a hírek. Ugyanúgy ujjmozdulatokkal lehet irányítani, mint a hagyományos egereket, csak anélkül kell ezt tenni, hogy hozzáérnénk.

Celluon evoMouse Pet a ketyere neve, és – mint ahogyan a képen is látszik – az ujjmozdulatainkat követi valamilyen módon. Hogy hogyan, azt sajnos nem részletezik.


Állítólag ugyanúgy használható, mint egy normál egér, sőt, ezen felül lehet vele a navigálás, kattintás és nagyítás-kicsinyítés mellett például forgatni is a képet, már ha az általunk használt program erre éppen lehetőséget nyújt. A kütyü egy Bluetooth-os adapterrel kapcsolódik a géphez.


Érdekesség, hogy mindenhol még csak írnak róla, megvásárlási opció, vagy egyáltalán ár nincs még sehol. A gyártó, a Celluon egy koreai cég, és az oldalukon egyetlen betű sincs az evoMouse Pet-ről. Mégis lehetséges, hogy tényleg az övék a termék, mert lézeres projektoros billentyűzeteket készítenek, tehát beleillik a képbe.


Remélem, hogy tényleg igazak a hírek, mert nagyon izgalmasnak tűnik az egér. Kérdés persze, hogy mennyire fárasztó hoszzú távol a használata, vagy mennyire nehéz megtanulni.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez is csak egy kütyüblog, mondhatná, aki első látásra ítél. Viszont ez egy NŐI kütyüblog. Ami persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy csak rózsaszín dolgokról lesz szó. És persze nem csak nőknek szól.


By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.