Mit tegyen az a lány, aki szívesen nézegetne újféle smink-ötleteket, de nincs kedve szőke kozmetikusok vagy misszp*csák nyiffogását végighallgatni közben? Kattanjon rá Michelle Phan YouTube csatornájára! Két éve kezdte el felrakosgatni a csaj a videóit arról, hogyan sminkel.

Vannak komplett sminkek is, meg vannak mindenféle alapozók. És most nem az arcra kenhető alapozóra gondolok, hanem különféle tutorialokra, hogy hogyan kell egyes gyakori elemeket összehozni, például füstös szemeket varázsolni. (Erre mindig is tök kíváncsi voltam. Most már tudom. Nem mintha ettől képes is lennék előállítani magamon, de azért legalább tudom.)

Tök ügyes a csaj, és persze jó is az alapanyaga, mármint nem csak a make-up terén. Hihetetlen, miket tud összehozni percek alatt! Az irigységem azt mondatja velem: remélem, hogy szénné vannak vágva a videók, és tök sokat bénázik, elkeni, kifröccsen, szétfolyik, lepereg… és összességében ötször annyi sminklemosót használ, mint magát a sminket. De azért ez nem tűnik túl valószínűnek. Itt van például a legújabb videója, egy Avatar által inspirált smink. Figyeld a kézügyességet (és próbálj elvonatkoztatni az idegesítő körmöktől)!


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.