A CES-en mutatták be ezt a szépséget, az NX90-et, amit az Asus a Bang & Olufsennel közösen rakott össze, és nagyon rendben van a végeredmény.


A legnagyobb poén az extrái között az, hogy két touchpad is került rá. Az Engadget annyit tudott meg róla, hogy Core i7 processzor van benne, illetve NVIDIA GeForce GT 334M grafikus vezérlő. Két hard drive fér bele, összesen akár 1280 GB tárhelyig, optikai meghajtója pedig akár Blu-ray is lehet, és USB 3.0-t is tud. Igazi multimédia center lett a drága a 18,4 hüvelykes, nagy felbontású kijelzőjével és a Bang & Olufsen ICEpower hangszóróival.

Árról egyelőre nincs infó, de a Bang & Olufsent ismerve nem lesz olcsó. Én azzal nyugtatom magam, hogy desktop replacement cuccban úgysem gondolkodom.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.