Erről a cuccról pont tegnap, egy rohangálós napomon olvastam, és egyből be is láttam, milyen hasznos tud lenni. Ha kell, mappa, ha kell, doboz ez az okos csomagolóanyag.


Pont illett volna a napomhoz ilyesmivel szaladgálni, ugyanis A helyen alá kellett íratnom egy papírt, amit célszerű volt nem összegyűrni, tehát mappában vittem. Aztán B helyen leadtam a papírt, és elhoztam pár kacatot helyette, amihez jól jött volna, ha hirtelen dobozzá alakíthatom a mappámat. (Mondjuk egy lecsukható tetejű doboz lett volna az ideális, de ez már részletkérdés.)


A Yanko Design-on találtam, ahol baromi jó koncepciókról szoktam olvasni.


De ez bizony nem is koncepció, hanem meg lehet vásárolni náluk 10 dollárért a webshopban, ahol egyébként a napokban kezdtek el nemzetközi szállításokat is vállalni. Nyilván ritkán van ilyesmire szükségem, és kábé az utolsó dolog most a wishlistemen , de azért volt annyira jópofa, hogy megemlékezzek róla itt.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.