A Ray-Ban csinált egy progit, amivel “felpróbálgathatod” a napszemüvegeiket. Állítólag a webkamera képét használja fel ehhez, veled együtt mozog a virtuálisan az orrodra tett napszemüveg.


Azért írom, hogy állítólag, mert most végre volt egy olyan nyugis délután, amikor kipróbálhattam volna, de nem látja a webkamerámat az alkalmazás. Letöltöttem, telepítettem, minden remek, aztán azt mondja, hogy nem detektálta a kamerámat, lehet, hogy nincs konnektálva. (Pedig van, messengerben működik simán, vezérlőpultban is minden oké.) Restart után sem gondolta meg magát, szóval én feladtam.

De ez a te kedvedet még ne vegye el. Próbáld ki te is, és írd meg kommentben a tapasztalataidat, hadd irigyeljelek (utáljalak), amiért neked megy!


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.