Elsőre fura lehet, de van helye itt a témának: a Popsugar arról szavaztatja olvasóit, hogy kinek áll jobban a Bluetooth füles: Brad Pittnek vagy David Beckhamnek.


Az apropó az, hogy Brad Pitt nemrégiben interjút adott a Wired-nek és ő szerepel a friss címlapon. Nem olvastam az interjút, csak idézeteket belőle a Geeksugar-on, eszerint olyan fontos témákról volt szó, mint hogy telefonál-e a vécén (Nem, mert nem akarja, hogy a mellette lévő srác végighallgassa a beszélgetést. Ezért kell inkább sms-ezni szerinte a klotyón, csak vigyázni kell, nehogy rossz gombot nyomjunk, és a végtermékünkről készült fotót nyomjuk fel Twitterre.)

Nem tudom, hogy a kérdés-e a gázabb, vagy a válasz, de lehet, hogy ez csak egy kiragadott rész egy egyébként színvonalas interjúból. Mindenesetre ha valaha interjút készítenék Brad Pittel a Gépségszalon nevében, azt hiszem, jobb kérdéseim lennének.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.