Az alábbi koncepció lényege, hogy szór, mégpedig zenét és fényt egyszerre. Ha a közelben van egy iPod vagy hasonló lejátszó, és egy teljesen átlagos foglalattal rendelkező lámpa, az ötlet szerint összekapcsolhatjuk a látványt és a “hallványt”.

Egy teljesen hétköznapi lámpafoglalatba csavarva egy apró trafó alakítja át a beérkező áramot a megfelelőre, amely egy energia- és hőtakarékos LED-izzót “hajt meg” – efölött pedig ott az apró hangszóró membránja. A lejátszóról egy Bluetooth jeladó továbbítaná a fényre vágyó zeneszámokat az eszközbe.

Természetesen a SoundBulb Speaker is csak koncepció, bár azok közül a megvalósíthatóak kategóriájába tartozik. Kérdés, hogy lenne-e felvevőpiaca… A Yankodesign oldalán leltük.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.