nessie-tea-1

Emlékszel még a Loch Ness-i szörnyes merőkanálra? A történet folytatódik, itt a teafilter*.

Az a helyzet, hogy annak idején már a merőkanálba is beleszerettem, de ez meg már tényleg nonpluszultra, mert rengeteget teázom. (BZ szerint teafil vagyok.) Szóval ezt jóval többet használnám, mint a szedőkanalat.

nessie-tea-2

Egyelőre annyi tart vissza, hogy 14 dollár az ára, szállítással együtt 19, és több mint 5000 forint kicsit drága mulatság egy szál teatojásért. Egyébként a webshopban 30 dollár fölött ingyenes a szállítás, úgyhogy jobban megéri 38 dollárért behúzni a teljes Nessie családot, amiben a teafilter és a merőkanál mellett egy szűrő is van. És mindegyik három színben kapható.

nessie-tea-3

Mindenesetre a szülinapomra még ne ezzel akarj meglepni, mert az USA-n kívül csak április 1 után szállítják.

*Vagy teafűtartő? Teafűáztató? Hogyan fordítják a “tea infuser”-t magyarra? Teaboltok oldalán láttam mindenfélét, a teaszűrőtől kezdve a szilikon teatojásig.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.