robohon-1

Ha már úgyis mindenhová magaddal viszed, a fél életedet vele töltöd és rengeteg dologban segít neked, miért ne nézhetne ki egy kicsit barátságosabban a mobilod?

robohon-2

Az okostelefonokra rengeteg jelzőt hallhatsz mostanság, de a cuki biztosan nincs benne a top 100-ban. (Bezzeg az innovatív, state-of-the-art, cutting edge, meg a piacvezető!) Na, de ez tényleg cuki, hát nem?

robohon-3

A készüléknek a RoBoHoN nevet adták, ami a japán robot és az okostelefon szavak összetételéből ered. (Haha, most meglepődtél.) A Sharp gyártja, és tudja a legtöbb okostelefonos funkciót, wifi, 3G és LTE-hálózatokra tud csatlakozni, plusz felismeri az arcokat, és még projektorként is lehet használni. Sőt, táncolni is tud, ahogy a videóban 2:45-től látszik.

A jövő év elején kerül a boltokba, és az árát még egyelőre nem tudni. Meg azt sem, hogy milyen lesz a fogadtatása, mondjuk Japánon kívül. Ha ilyesmit látok, mindig azt képzelem el, milyen lehet előkapni mondjuk a hármas metrón. Háááát :) Persze itthonra kéne, azonnal. Nyomárka is remekül eljátszana vele.

Via


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.