mad-max-doof-lego

Valaki megépítette a legújabb Mad Max-filmben látott, lángszórós gitáros autóját Legóból. És ha még ez nem lenne elég, működő hangszórókat is épített bele.

A Mad Max: Fury Road története nem egy nagy szám, de látványban nagyon odatették magukat. Mi csak úgy kapkodtuk a fejünket, amikor múlt héten megnéztük. A legjobban a gitáros autóján szórakoztunk, BZ már csak a szakmai szempontok miatt is erősen érdeklődött.

mad-max-doof

Egy lelkes legoista pedig most elkészítette Doof kocsijának kicsinyített mását, és mint a videóból is látszik, még működő hangszórókat is elrejtett az építmény belsejében.

Functional Doof Wagon speakers

Az alkotó LEGO Will-nek nevezi magát, és egyéb filmes alkotásokat is rekonstruált már. Ha érdekel, nézz be a Flick oldalára itt!

Via


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.