millenium-falcon-multitool

Nem káprázik a szemed, ez itt egy Ezeréves Sólyom alakú csavarhúzó + csavarkulcs + sörnyitó + minden-ami-kellhet. Star Wars-rajongóknak kötelező.

Ilyen sok hasznos szerszámot egyesítő bigyót láttunk már többfélét, én legutóbb a hajcsatra csorgattam a nyálamat például. De tegnap megtudtam, hogy van, ami még annál is sokkal menőbb: a Star Wars Millennium Falcon Multitool.

millenium-falcon-multitool-2

A kép ne tévesszen meg, elfér egy sima pénztárcában. 10 fontért árulják, és ezért cserébe 11 különféle funkciót kap a kedves vevő: csavarhúzót, fülhallgató-tartót, sörnyitót, kábelcsupaszítót, 5 különféle méretű csavarkulcsot, vonalzót és csomagbontót.

Egyelőre még csak előrendelhető, szeptembertől szállítják. (Szóval bőven van időd, de legkésőbb karácsonyra már a fa alatt szeretném látni. Köszönöm.)


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.