magnokazetta-asztal-1

Minden, magára kicsit is adó C64-tulaj (és persze zenerajongó) lakásába elkelne egy ilyen. Elég komoly kivitelezés, még szalag is van benne. Ja, és magyarok készítették.

A Rock ‘n’ Roll Interior Facebook-oldalán szúrtam ki. (Náluk is érdemes szétnézni, egy csomó különféle egyedi lakberendezési cucc van náluk, amit a rockzene ihletett.)

magnokazetta-asztal-2

Az ő megrendelésükre készítette a kazetta asztalt az Altar Furniture. Ők egy magyar csapat, akiknek a fő tevékenysége alapvetően vintage flippermasinák felújítása és bútorrá vagy egyéb tárggyá alakítása, de ilyenekre is hajlandóak, mint a Big Tape.

A bútordarab tízszeres felnagyított mása egy hagyományos magnókazettának, és 130 méternyi szaténból fűzték bele a szalagot a “szent őrültek”. Szerintem irtó menő lett.

Fotók forrása: Altar Furniture és Rock ‘n’ Roll Interior Facebook.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.