Wheres_Wallet-1

Veled is előfordult már, hogy azt kívántad, bárcsak a pénztárcádat is megcsörgethetnéd, mint a telefonodat, hogy könnyebben megtaláld? Na, a Where’s Wallet-tel pont ezt lehet megcsinálni. És még szól is, ha otthon hagynád.

A Where’s Wallet lényege, hogy egy Bluetooth-os szenzort építenek a tárcába, amit ezután párosíthatsz a telefonoddal egy app segítségével. Ha nem találnád a pénztárcádat, ezzel az alkalmazással tudod rávenni, hogy hanggal jelezze, hol van pontosan.

Az app arról is riaszt, ha elveszti a jelet. Így időben észreveszed, ha otthon hagytad a pénztárcádat, vagy valaki lenyúlta volna. (A Bluetooth persze alaposan meríti a telefont, de van, akinek megér ennyit a saját feledékenysége.) Ha a telefonodat ÉS a pénztárcádat is egyszerre hagyod otthon, na az már irtó szerencsétlen eset.

A Where’s Wallet egyelőre még nem létező termék, a Kickstarteren gyűjtenek rá, de elég valószínű, hogy sikerül összehozni. 50 dollár egy tárca, és várhatóan augusztusban szállítják.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.