Ennek semmi köze a gépekhez, és a szépekhez is csak elvétve, de egyszerűen muszáj volt megírnom.*


Egyszerű és nagyszerű ötlet: olyan sütiforma, amibe már a sütéskor belekalkulálják, hogy majd a bögre peremére akasztják a végterméket a kávé mellé. Nagyon tetszik, ha kávézóm lesz, mindenképpen így fogom felszolgálni a kávét.**

Most 6 dollárra van leértékelve, de azt gyanítom, ha ügyes vagy, te is hajtogathatsz ilyet magadnak a saját otthoni formáidból. Láttam már ilyet.***

*Azért volt muszáj megírnom, mert a Google Readeremben meg szoktam csillagozni azokat a posztokat, amiket meg akarok írni, vagy amiket szimplán csak érdekesnek találok. Amit aztán megírok, arról visszavonom a csillagot. De ez csak ott figyelt, és minden egyes alkalommal, amikor csak megláttam, éhes lettem. Szóval inkább kiteszem ide, és lecsillagozom. Éhezzetek ti!

**Most már muszáj lesz egyszer kávézót is nyitnom. Eddig csak rockkocsmát szerettünk volna egyszer nyitni a bloggertársaimmal. De egy rockkocsmához valahogy nem illik egy ilyen ötlet. Különben is, egy kocsmában alig isznak kávét. Hm, egy jó, kényelmes, kellemes netkávézó, ahova járhatnak coworkingelni a barátaim… (Bili, kéz)

***A farsangi bulira Szuza és Renwick Hello Kitty formájú mézeskalácsokat sütöttek, és a formát Renwick hajtogatta, ha jól tudom, fenyőfa formából. Ki akartam tenni ide a képeket, de elúsztam vele, most meg már fura lenne farsangi képeket kipakolni így tavasszal. Pedig érdemes lenne, voltak geek vonásai a bulinak, pl ketten is Steve Jobsnak öltöztek. (Persze ez eredetileg az én ötletem volt, de szívesen átengedem Renwicknek és Ytsének, csak valamiért szeretem ilyenkor hangsúlyozni, hogy az én ötletem volt.) A legnagyobb ötlet viszont kétségtelenül RostaG volt, aki kék halálnak öltözött. Kész! … Hm, asszem, ki kéne raknom azokat a képeket.

Ui: Hm, asszem, szófosásom van.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.