expoding-kittens-1

A cím kicsit hatásvadászra sikerült, pedig tényleg egy picit sem hazudtam benne. (De nyugi, egyetlen macskának sem esik bántódása a játék során.) A Robbanó Cicák egy stratégiai kártyajáték neve, amire pillanatok alatt rengeteg támogatást dobtak össze a közösségi finanszírozási projektben.

A Robbanó Cicákat képregényrajzolók találták ki, és ez röviden egy orosz rulett-szerű játék, ahol az esik ki, aki kihúzza a robbanó cica kártyát. De vannak mindenféle semlegesítő kártyák, amivel megúszhatod a robbanást, például elküldheted a cicát terápiára, vagy elterelheted a figyelmét egy lézerpointerrel. És vannak mindenféle egyéb kártyák is, amivel trükközhetsz, megúszhatod a húzást, vagy szívathatod a másik játékosokat.

Az ötlet tehát ennyi, de akkora tetszést aratott a Kickstarteren, hogy 20 perc alatt (!) összegyűlt a tervezett 10.000 dolláros összeg. E sorok írásakor közel ötmillió dollárnál jár az összedobott pénz, és még 20 nap van hátra. Annyiból érthető a lelkesedés, hogy 20 dollárért plusz a szállításért kapsz egy példányt a játékból, azaz egy paklit a kártyából, ami reális árnak számít egy nagyon jónak ígérkező játékért.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.