Sziv-mobil-1

Készenléti állapotban szív, híváskor meg kapszula: ez a Heart 401AB fantázianevű készülék. Képes magyarázat és videó a hajtás után.

sziv-mobil-2

Kijelzőt hiába keresel a képeken, csak egy mini, 128×36-os rejtett display van a szív egyik csücskében, ami csak külön gombnyomásra vagy bejövő hívásra villan fel. Billentyűzet sincs, se fizikai, se virtuális, ennek megfelelően az SMS funkció is kimaradt teljesen. Jogosan merül fel ezután a kérdés, hogy a telefonszámokat hogyan viszed be rajta. Egyszerűen: okostelefonról, dedikált alkalmazással.

Szóval egyértelműen csak másodlagos telefonnak szánják, illetve Valentin-napi ajándéknak. Egyébként Japánban kapható a csoda.

Első ránézésre jól néz ki, és ez a hajtogatósdi is poén, de a funkcionalitás szinte teljes hiánya miatt valószínűleg csak szép emléknek, esetleg levélnehezéknek lehet jó. Ha valakinek ez kell, szíve… izé, lelke rajta.

Via


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.