A brutális pálcikaember visszatér - gepsegszalon.hu

Jó pár éve járt körbe az interneten a legelső olyan videó, amelyben egy pálcikaember figurája megunta, hogy ki van szolgáltatva a rajzolója kényére-kedvére, ezért önállósodott, és törni-zúzni kezdett. Az első filmecskét hamarosan két másik követte, aztán a renegát pálcikaember elhallgatott. Szerencsére nem örökre.

Az ötletgazda, Alan Becker három év kihagyás után örökítette meg újra találkozását Stick Mannel, ráadásul a filmben ügyesen felbukkannak a korábbi animációk egyes elemei is. Most azonban még kifinomultabb technikát használ, már nem csak a monitor képét látjuk, hanem az animációt ügyesen keveri a valósággal is. A végén már szinte megsajnáljuk az üldözött, elnyomott, és ezért agresszívvé váló figurát (és egyre bővülő baráti körét), szerencsére a mostani minimoziból már a cukiságfaktor sem hiányzik. További spoilerezés helyett nézzétek meg ti is!


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.