anxent-wear-fejhallgato-1

Ez a füles füles nem csak extrém módon néz ki, de a funkciói között is találsz olyat, amit nem látsz máshol. Például LED fények világítanak rajta, és a cicafüleken lévő hangszórókból te is nyomathatod a zenét. A környezeted óriási örömére, minden bizonnyal.

Jómagam macskarajongó vagyok (haha, biztos nem tűnt fel eddig), és tetszik is az ötlet, de ez azért még nekem is sok… nem hiszem, hogy valaha kedvet kapnék ilyenben nyomulni mondjuk a hármas metrón. Viszont rövid szoknyás japán diáklányokon abszolút el tudom képzelni.

anxent-wear-fejhallgato-2

A jelek szerint a világ nálam jóval nagyobb, szinte elsöprő lelkesedéssel fogadja az Anxent Wear fejhallgatókat. Az ötletgazdák két napja indítottak pénzgyűjtő kampányt a sorozatgyártásra, és a tervezett 250 ezer dolláros induló összeget máris jócskán túllépte az érdeklődők és előrendelők által összedobott pénzhalom. E sorok írásakor már 450 ezer dollárnál járnak, és még 29 nap van hátra.

anxent-wear-fejhallgato-3

150 dollárral kell őket támogatnod, hogy te is kapj egyet a fülesek közül, amint elindul a sorozatgyártás.

Forrás


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.