Selfie_brush-1

A tökéletes szelfik készítéséhez találták ki a Selfie Brush névre keresztelt iPhone kiegészítőt. Poénnak jó lenne, de sajna ez nem vicc.

Amikor először láttam a www.selfiebrush.com oldalt, kétségbeesetten a kerestem a kandi kamerát vagy az apróbetűs részt, ami közli, hogy ez csak egy tréfa. És kívántam, hogy a Buy now! link valami viccoldalra vigyen. Mert olyan aprólékosan rakták össze az egész oldalt, részletes fícsörlistával, szelfi-tippekkel és trademarkkal (!!!), hogy viccnek tök jó lenne.

Selfie_brush-2

De nem, tök komolyan vehetsz húsz dollárért egy olyan izét, aminek az egyik fele hajkefe, a másik fele meg mobiltartó, egy pici sminktükörrel az oldalán. Egyelőre még csak iPhone 5 és 5s telókhoz kapható, de mindenki lenyugodhat, lesznek más modellek is. Színben fekete, lila és pink jöhet szóba.

Azért az mókásan nézhet ki, ha valaki a bősz szelfizés közben kap egy hívást, és kénytelen egy hajkefébe beszélve telefonálni…


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.