samsung-okosora-noi-2

“Ha teleszórjuk kristályokkal, akkor biztosan tetszeni fog a csajoknak is!”

A Samsung a múlt héten, az IFA kiállítás előtt mutatta be a Gear S okosórát, és a napokban a nőknek szánt kiegészítőt is prezentálták, ami valójában egy Swarovski kristályokkal vastagon megrakott, limitált szériás szíj.

A férfiaknak (is) szánt alapdarab így néz ki, így már biztosan kiszúrod a különbséget a fenti képhez képest, ha eddig még nem tűnt fel :)

samsung-gear-s

A két cég egyébként is együttműködik már egy ideje, létezik Swarovski for Samsung kollekció mindenféle kristályos kiegészítőkkel, telefon és tablet tokokkal. Tehát a lépés nem meglepő, de nekem mégis fura a párosítás. Nehéz elképzelni, hogy az a nő, aki egy ilyen high-tech kütyüt megvásárol, értékeli a Swarovskit – ami ugyan nagyon trendi, de hát valójában mégiscsak színezett üveg.

Én valami visszafogottabb, egyszerűbb, elegánsabb változatot tudtam volna inkább elképzelni. Mutatok párat, hogy milyen stílusra gondolok, hátha így konstruktívabbnak tűnik a fanyalgásom.

 feher-karperec-3 feher-karperec-2 feher-karkoto-1

feher-karperec-4

Na jó, az utolsót már nem gondoltam komolyan, az nem illene a Samsunghoz. Viszont bagoly, és a baglyok jó arcok. És okosak is, mint az óra. (Muhah.)

Magáról a Samsung Gear S-ről itt olvashatsz bővebben.

A karpereces képek forrásai: 1, 2, 3 és 4


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.