fitbit-tory-burch-1

Itt van néhány stílusos kiegészítő arra az esetre, ha edzés közben is top-top szeretnél lenni, így egy kívül-belül trendi eszközzel óhajtod mérni a teljesítményedet.

fitbit-tory-burch-3

Személy szerint nem sok értelmét látom egy fitness tracker csinosítgatásának, hiszen az edzés jó esetben nem a villogásról szól. Ha viszont már nem csupán az edzés közbeni erőfeszítéseket méri az eszköz, hanem az egész napos aktivitást és az alvást figyeli, akkor valóban jól jön, ha a szemünknek is kedves látványt nyújt a 24 órában hordott ketyere.

fitbit-tory-burch-2

Pontosan erre ment rá a Fitbit és Tory Burch együttműködése. A fitness trackereket gyártó cég felkérte a divattervezőt, hogy segítsen a kütyük csinosításában. A dizájner pedig háromféle karpercet, illetve egy medált tervezett, amibe beleilleszthetők a Fitbit cuccok.

fitbit-tory-burch-4

A biznisz egyébként elég trükkös, mert külön kell megvenni a fitneszkütyüt és az ékszer-kiegészítőt. De hát a szépségért nem csak szenvedni, de perkálni is kell, ugyebár…

Forrás


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.