star-wars-fiokgomb-2

Ezek azok a fiókgombok, amiket keresel.

Elkezdtem fiókgombokat nézegetni az eBay-en álmaim konyhájához, és teljesen meglepődtem, hogy ilyen bútorfogantyúból is létezik Star Wars-os.

star-wars-fiokgomb-3

Ezek a színesek nem jönnek be annyira, de a fekete-fehér rohamosztagos nagyon ott van. Ha a lehetőségek engedik, legalább egy ilyen lesz nálam, az biztos. Ez egyszerűen létszükséglet a Star Wars süteményformáim mellé, hát de nem?

star-wars-fiokgomb-1

(Bocs a képminőségért, csak ilyen volt fent az eBay-en.)

Összességében nem is drága, 2,75 dollár egy darab, ami mostanság kb 630 forintnak felel meg. A szállítás 6,55 dollár (kb 1500 forint), ami egy darabnál sok, de ilyesmiből úgyis több kell egyszerre, és akkor meg már jobban eloszlik a költség. (Hazai webshopban 1000 forintért láttam hasonló jellegű, mintás, kerámia fiókgombot, persze nem Star Wars dizájnnal.)

Ha érdekel az ilyesmi, és temérdek időd van, akkor nézz szét a Trendy Home Deco nevű eBay eladónál. (Tényleg csak akkor kattints, ha sok időd van, mert több ezer fogantyú van náluk.) Ha az érdekel, hogy nekem melyikek lettek a kedvenceim, a Pinterest táblámon megnézheted, mert elkezdtem elmentegetni őket.

Ha tényleg rendelnék belőle, mindenképpen beszámolok a tapasztalatokról, és teszek fel képeket is.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.