eheto_fust

Több mint kétszázféle ízt képes előállítani az “Edible Mist Machine”, azaz “Ehető Füstgép” névre hallgató találmány. Közben pedig egy hajszálnyit sem hizlal.

A Lick Me I’m Delicious oldal tulajának nem ez az első rendkívüli ötlete. Már sötétben világító fagylalttal és Viagrás fagyival is kísérletezett korábban.  Ez az új gép most azzal kecsegtet, hogy “párologtatott ízeket” bocsát ki, így a fogyasztók nyugodtan élvezhetik kedvenc aromájukat anélkül, hogy plusz kalóriát vinnének be a szervezetükbe.

A pontos működési elvéről nem találtam leírást, de az e-cigiéhez hasonlítják, ami nekem kicsit elvette a kedvemet. A dohányzás pótlására még úgy-ahogy elmegy az elektromos cigaretta, de kajapótlásra már nehéz elképzelni. Persze baconos (vagy ropis!) e-cigit még nem próbáltam, szóval nem tudhatok mindent. A csokis és a vaníliás például kifejezetten bejött, de csak cigi helyett, nem igazi csoki helyett.

Ja a füstgép ára 10 000 dollár lesz, és partikra szánják. Lehet, hogy nemsokára tök alap lesz a gazdag emberek buliján az a mondat, hogy “helló, szívunk egy kis bacont?”. Vagy az lesz a divat, hogy mindenki füstbe harap, és lesz új Queen-mix is Everyone bites the mist címmel? (Bocs, abbahagytam, kéremkapcsojjaki.)

Forrás


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.