mobil_app_hack

Mindenre létezik okostelefon app, azt mondják a reklámban. Egy kandi kamerás felvétel készítői megvizsgálták, mit szólna az utca embere egy olyan alkalmazáshoz, amivel bármit meg lehet csinálni, az autók és bankautomaták feltörésétől kezdve az utcai lámpák fel- és lekapcsolásán át egészen a forgalmi lámpák irányításáig. Nos, az utca embere örült… Egy darabig. Aztán már nem. A poént nem lövöm le, itt nézheted meg a videót:


Az egész a Watch Dogs játék promójaként készült, amelyben egy extolvaj hacker bőrébe bújva küzdhetünk Az Ügyért – gyakran sajátos eszközökkel.

Most pedig következik a privát véleményem a promo videóról: én nem kedvelem különösképpen a kandi kamerákat, a legtöbbször sajnálom a mit sem sejtő, átvert embereket. Itt azért egy idő után nem sajnáltam őket annyira :) Nem értettem, hogy miért nem kérdezi meg senki, hogy mégis hogyan működik ez a cucc, hogyan lehetséges ez egyáltalán. Vagy legalább annyit mondhattak volna mondjuk az autófeltörés vagy a bankautoma meghekkelése után, hogy izé, ez nem helyes, talán hagyjuk abba… Vagy lehet, hogy mondták, csak az nem vágták be, mert az nem lett volna annyira érdekes?

Mindenesetre így, hogy nem sajnáltam annyira az embereket, egész jónak találtam az ötletet, a kandi kamera ellenére. Te mit gondolsz?


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.