LG-Wenga-3

Ha eddig csak azért nem szereztél be ívelt tévét, mert nem illett a nappalidba, akkor most megszabadultál egy kínzó problémától. Egy magyar kézműves bútorgyártó, a Wenga Bútormanufaktúra egyedi “médiafalat” és teljes nappali enteriőrt tevezett az LG ívelt OLED TV-jéhez.

Ha nem tudtad volna, akkor most szólok, hogy a tévépiacon az ívelt forma a “next big thing”. Az LG már a második ilyen tévéjével jelent meg nemrégiben a hazai piacon, és ez a modell ihlette most meg a bútorgyártót.

LG-Wenga-2

Az egyedi tervezésű médiafalat úgy alakították ki, hogy a tévét tartó, átlátszó panelt egy vastag, látványos keret fogja közre. A keret bézs, krokodilmintás, textilbőr borítást és fémhatású dekorációs elemet kapott. A krokodil textilbőr a tévét tartó komód elején is visszaköszön, aminek a fogantyúit Swarovski kristályokkal díszítették.

LG-Wenga-4

Természetesen a médiafal belső paneljét is meghajlították, hogy kövesse a tévé ívét.

LG-Wenga-5

A belső panel mögötti íven LED világítás fut körbe, amelynek fényét üveg hátfal tükrözi vissza és szórja szét a térben. Ez elvileg hangulatfényt és háttérfényt biztosít a televíziózás közben. Nem tudom, ez mennyire kellemes, én inkább picit távolabb szeretem a háttérfényt tévézés közben, de valószínűleg ők tudják jobban.

LG-Wenga-6

A bútormanufaktúra egyébként minden darabot egyedileg tervez és gyárt, így a médiafalat is az egyes megrendelők speciális igényeinek megfelelően készítik el. Szóval ha nagyon sírnék nekik, az enyémből biztos kihagynák a háttérfényt. :)

LG-Wenga-7

De az én speckó igényeimre egyelőre biztosan nem terveznek médiafalat, mivel az LG ívelt OLED tévéje 1 199 000 forintba kerül, a Wenga Bútormanufaktúra médiafalának ára pedig 800 000 forint. (Ha sietnék, összesen másfél millióért megkaphatnám a kettőt együtt, mivel a Design Plusz kiállítás végéig ilyen kedvezményes áron adják. De az én malacperselyem ennyi idő alatt nem telik meg.)

LG-Wenga-9

További képeket az LG Facebook-oldalán nézegethetsz, ha még nem teltél volna be a látvánnyal.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.