macskaszimulator

Ha minden jól megy, idén karácsonytól meglesz a lehetőséged arra, hogy egy számítógépes játék segítségével egy cica bőrébe bújj, és macskaként vadássz, dorombolj, mosakodj, aludj, ésatöbbi.

A játék egyelőre alfa fázisban jár, az ötletgazdák most gyűjtik rá a pénzt Kickstarteren. A tervek szerint különféle macskafajtákkal is lehetünk a játékban, és egyéb módokon is testre szabhatjuk majd a “karakterünket”. Lesznek különféle macska-képességek, amiket csak bizonyos szint után érhetünk el. Ha a nagyközönség úgy akarja, akkor többjátékosos verzió is készül, illetve az Oculus Rift virtuális szemüveggel is lehet majd játszani a szimulátorral.

Nem tudom, mennyi ideig lehet érdekes egy ilyen játék, de azért természetesen szorítok nekik. (Egyelőre a tervezett összeg tizede jött össze nekik.)

Egyébként készül egy másik macskaszimulátor is CatLateral Damage néven. De az nem olyan szimpi, annak az a lényege, hogy minél nagyobb pusztítást kell végezni a gazdi lakásában. Itt egy videó erről a játékról:

Szerintem ez a játék rossz színben tünteti fel a macskákat, úgyhogy ettől inkább elhatárolódom. :)

Forrás


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.