Lumideco_LED_NFC_korommatrica-1

Valld be: te is mindig arra vágytál titokban, hogy bármilyen NFC-s eszköz mellett felvillanjon a körmöd, mint E. T. ujja!

Egy japán cég olyan körömmatricákat dob piacra hamarosan, amelyek felvillannak, ha NFC-s jelet érzékelnek. A 16-darabos szettből valójában csak az egyiken van olyan LED, ami képes világítani, a többi csak “dísz”. De az eszmei értékből ez mit sem von le.

Itt egy kis bemutató film róla, igazi japán kawaii-stílusban.

Szeretném javasolni, hogy a pénztárosi egyenruha részeként vezessék be a LED-es körömmatricákat minden olyan boltban, ahol lehet NFC-s bankkártyával fizetni. Így még egy jel igazolná, hogy folyamatban a tranzakció. (Na jó, ez csak vicc volt, már az is óriási pozitívum, ha nem egy sóhaj, majd egy harsány KÁRTYÁZOK!!!-felkiáltás fogadja a kártyás fizetési igényeket…)

Lumideco_LED_NFC_korommatrica-2

A Lumideco körmökre visszatérve, április 24-én kerülnek a japán boltokba 1200 jenes (kb 2600 forintos) áron, a fenti mintákkal.

Via


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.