Persze a horribilis ára miatt az én életemen semmit sem változtat az a tény, hogy valóra vált egy remek koncepció. De ettől még örülünk neki, mert jól néz ki.

Igor Chak ötletéről, a pixeles alienek inspirálta kanapéról kábé egy éve hallottam először, de akkor még csak mint koncepciót mutogatták mindenhol.

A tavalyi modell

A jelek szerint elég nagy lehetett az érdeklődés, ugyanis időközben valódi, megvásárolható darabok is készültek a bútorból. Igaz, az ülőalkalmatosság a folyamat során elvesztett néhány csápot és egyéb kiszögellést.

A Retro Alien Couch ára tervező oldalán 5000 dollár (egymillió forint) plusz szállítási költség. A Fireboxnál is kapható a cucc Retro Invader Couch néven, méghozzá ingyenes szállítással. Viszont itt angol fontból kérnek el érte 5500-at, ami kb 1,86 millió forintnak felel meg.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.