A gyártó szerint ez minden idők legizgalmasabb körömlakk-bejelentése. Tulajdonképpen egyetértek vele, csak az izgalmas szót cserélném ki valami másra.

Napjaink fejlett technológiája rengeteg dolgot lehetővé tesz. Nemsokára gesztusokkal vezérelhetjük a kütyüinket, és lesz önbefűzős cipőnk is… Arra viszont már nem is kell tovább várnunk, hogy mágnessel igaz igazítsuk meg a körömlakkunkat.

A nails inc. hallatlan innovációjának annyi a lényege, hogy a körömlakkba valamilyen speckó fémrészecskéket vegyítenek, a lakk dobozának a tetején pedig egy mágnest helyeznek el. Miután felkented a Magnet Nail Polish-t, a mestermű fölé tartod a mágnest, és ennek hatására a fémrészecskék áthelyeződnek, menő, csíkos dizájnt kialakítva.

Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon a hűtőmágnesek hozzáragadnak-e ezek után az ujjakhoz.

Via FashionablyGeek


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.