Lehet, hogy műveletlen vagyok, de ilyen jellegű telefon-ékszereket még sosem láttam. Én csak a fityegős mobildíszeket ismerem, amik – nem kicsit idegesítő módon – mindig pont akkor koppannak neki a hátlapnak, amikor éppen fölveszed a telefont.

Pedig, ha jobban belegondolok, tényleg könnyen kiaknázható lehetőségre ugrottak rá a “Jewelis Swarovski Piercing for Smartphones” fantázianevű termék készítői. Hiszen fülhallgató-nyílás rengeteg telefonon van, miért ne lehetne betömni valami csini kiegészítővel?

Ahogy nézem, gyakorlatilag bármilyen jack-dugó helyére bepattintható, tehát akár MP3 lejátszót is lehet vele “díszíteni”. (Kíváncsi vagyok, mennyi az esélye annak, hogy letörik a “feje”, és nem lehet kihúzni a maradékot…)

Erősen emlékeztet arra a fülbevalóra, amit annak idején David Beckhamen láttam először, és aztán minden, magára valamit is adó metroszexuális és egyéb feltűnési viszketegségben szenvedő fiatalember hordott egy időben.

Nem mondom, hogy hiányzott bármilyen formában… de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek?


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.