Tulajdonképpen nem akkora nagy szám maga a játék, de a legendás film tiszteletére, illetve a bennem élő 12 éves leányzó kedvéért megemlékezünk róla.

A játék során a filmben megismert Kellerman-szállodát kell irányítani, és nem csak az anyagi működésről kell gondoskodni, hanem arról is, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ez azt jelenti, hogy párokat kell összehozni, méghozzá romantikus szerelem-gránátokat dobálva. A szerelem-gránátokat pedig úgy lehet termelni, ha táncmulatságokat szervezel. Érthető a logika, nem? A bombák hatósugarát dekorációs elemekkel lehet növelni, a pénzt pedig a vendégek szórakoztatására felállított látványosságok termelik. Körülbelül ennyi a lényeg.

A játék a klasszikus facebookos elemekkel operál:

  • Fecséreld el minél több idődet! (Gyere vissza minél gyakrabban, maradj minél tovább, csinálj meg minél több taskot!)
  • Spameld a barátaidat! (Hívj meg mindenkit! A meghívott haverokból táncosok lesznek, és több táncos egyenlő több táncmulatság, az pedig egyenlő több szerelemgránát.)
  • Költs minél több pénzt! (Persze játékpénzzel is fizethetsz, de dinnyéért több mindent kapsz a játékban. Dinnyét meg Facebook kreditért vehetsz, ami igazi pénzbe kerül.)

Na jó, azért említek pozitívumot is: kellemes volt néhány dallamot újra hallani és néhány képet újra látni a filmből, mert legalább ezek nem hiányoznak a játékból.

Egy próbát megér, ha szeretsz időt elbénázni, szállodást igazgatni és kerítőnősködni.

Ha pedig már ifjúkori kedvenceimnél tartunk, remélem, egyszer lesz Pretty Woman játék is a Facebookon. Kíváncsi vagyok, ott mi lenne a feladat. Szedj össze minél több gazdag pasit adott idő alatt a placcon?


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.