Gondoltad volna, hogy a konyhai kiegészítőkből, merő- és szedőkanalakból léteznek olyan darabok, amiktől fülig vigyorra szalad a szád? És azt gondoltad volna, hogy ez az ötlet egy német fejéből pattan ki?

Félreértés ne essék, nem a németeket akarom bántani. Csak éppen a róluk kialakult kép nem azt sugallja, hogy pont a nevettetés szintjén állnának a topon. Márpedig a német Hogri konyhai készlet kifejezetten vidám, vicces és szórakoztató.

Az alapötlet rém egyszerű: mosolyogjon minden a konyhában! Rajzoljunk vigyorgó fejet mindennek! Például a merőkanálnak…

…vagy a koktélnyársaknak…

…és a mosogatószivacsot is tartsa egy vidám emberke!

Rengeteg atomjó ötletük van, nézelődhetsz a cég honlapján, illetve a német eBayen is. Egyébként itthon is lehet kapni Hogri konyhai cuccokat és egyéb lakberendezési kellékeket néhány webshopban, Gugliban megtalálod őket. (Ti láttatok hasonlókat IRL hazai boltokban is?) Nem olcsó, bárhonnan is szerzed be, de egy igazi mosolyért nyilván meg alaposan kell küzdeni…

A családomat egy ideje letiltottam a konyhai cuccok ajándékozásáról, mert már nem férünk tőle. De ezúton üzenem: néhány Hogri cucc még azért elfér… ;)


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.