Ha eleged van egy kollégádból, vagy csak szeretnél megtréfálni valakit, akkor a figyelmedbe ajánlom az USB szívatót. Állítólag kárt nem okoz, csak mókázik/idegesít.

Irodai csínyek terén én csak odáig szoktam elmenni, hogy összefirkálom a jegyzettömböket az asztalon. Általában hátralapozok, és a jegyzetlapok közepe-vége tájára is írok valami kedvességet, így a jegyzettömb tulaja kábé fél év múlva találkozik a vicces üzenettel.

Ártatlan tréfának én az ilyesmit tartom, nálam az USB szívató már a ‘durvább’ kategória, de azt el kell ismernem, hogy vicces.

A kütyü úgy néz ki, mint egy sima pendrive, ám ha rádugod a gépre, akkor random szórakozik az egérrel és a billentyűzettel. Mozgatja a kurzort, leütéseket generál, és ki-be kapcsolja a Caps Lockot… A gép előtt ülő embernek meg fogalma sincs, mi történik.

Persze jobbára ártalmatlan a cucc, például Enter leütést soha nem aktivál, és nem ment és nem zár be megnyitott dokumentumokat. Szóval elviekben tényleg csak mókára való, egyébként 5250 forint az ára a Bigyóshopban. (A ThinkGeeken 13 dollár szállítás nélkül, az eBayen pedig $21,45-ért láttam, ingyenes szállítással.)

Simán el tudom képzelni, hogy valakinek annyira eldurran az agya egy kolléga miatt, hogy bevállalja. Eszembe jutott például egy illető, aki hetekig azzal nyaggatta a rendszergazdát, hogy büdös a számítógépe, és kezdjen vele valamit…


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.