Te is csak akkorra találod meg a hangosan csörgő telefonodat a táskádban, mikorra a hívó fél már megunta, és letette? Vagy veled is előfordult már, hogy előrántottad a kulcsodat, és kifigyelt vele együtt a táskából a telefontöltő, fülhallgató, pendrive, toll és némi táskaszemét is? Ha a válasz igen, akkor itt egy van neked hasznos kiegészítő.

A – külsőre – kedvenc táskámnak nyilván olyan hülye a belső felépítése, hogy csak egy rekesz van, ezért mindent csak ömlesztve lehet benne tárolni, és egy csomag rágó megtalálásához öt percnyi kínos, könyékig vájkálás szükséges. Pár hete az apróbb és ritkábban használt, ám létszükségesnek számító vackokat már összeszedtem egy kis neszeszerbe (nem gyíkbőr). De ez még mindig nem oldotta meg azt a problémámat, hogy a táskám állandóan elvándorol valami eldugott sarokba.

Ezért aztán leborulok a Grid-It Ultimate Organizer nagysága előtt, ami nemrégiben jelent meg a ThinkGeek kínálatában. Ez tulajdonképpen egy gumírozott, puha anyaggal borított lap, amin mindenféle rögzítő gumik vannak, ezek tudják normálisan tárolni és leszorítani a kütyüket.

Oké, a metrón hülyén nézhet ki, ha előrántasz egy ilyet, és elkezded válogatni a cuccaidat, de legalább tudod, mi hol van.

Épp azon gondolkodom, itthon is lehet-e ilyet kapni, vagy lehet-e valamilyen házi megoldással helyettesíteni (mondjuk egy régi tolltartó-alkatrészt átalakítva). Annyira nem vészesen drága, 10 vagy 15 dollárba kerül a két különböző méret, de szállítással és vámmal együtt már nem olyan vidám… Ötlet?


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.