A szomorú sorsú fogyni vágyókat rengetegféle cuccal (és ígérettel) bombázzák. Itt az egyik legidiótább kütyü, amiről valaha is hallottam a témában.

A Bite Counter nevű eszköz úgy néz ki, mint egy karóra, és azt számolja, hányszor emeled a szádhoz a kezedet. Nyomon tudod vele követni, hány falatot ettél, és valami speckó képlettel a kalóriafogyasztásodat is kiszámolja. Rádaásul riasztást is be tudsz rajta állítani, ami arra figyelmeztet, hogy itt az ideje abbahagynod a kajálást. Az adatokat számítógépre is le lehet tölteni, így később grafikonon is elemezheted, melyik nap hány falatnyit habzsoltál.

Ha meg át akarod verni a kütyüt (és magadat), akkor betermelsz egy óriási adag csülköt sült krumplival öt perc alatt, rágás nélkül, óriási falatokkal. Igaz, hogy ez az egészséges táplálkozás összes szabályának ellentmond, de a grafikonod nagyon jól fog kinézni.

Az ára 800 dollár, tulajdonképpen ez is táplálékmegvonásra ösztönöz…


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.