A bennem élő tízéves kislány körbeugrálja a szobát: játsszunk, játsszunk, nyomozzunk most azonnal! Méghozzá Facebookon, a Where in the world is Carmen Sandiego játékkal, amivel utoljára C64-en játszottam.

Én a legelső verziót ismertem a nyomozós, játszva tanulós progiból, nyilván rengeteget változott az azóta megjelent verziók során. A Facebookos játékba most csak belenéztem, és azzal a lendülettel csuktam be, nem akartam a mai produktivitást agyoncsapni. Majd visszatérek rá este. Vagy még előbb, ebédidőben. Vagy még előbb, ha befejeztem a sürgős dolgokat. (Ajjaj.)

Annyit tudok előzetesen is a Mashable infói alapján, hogy ebből is közösségi játékot csináltak: meg lehet majd hívni barátokat, hogy segítsenek a nyomozásban. Kár, hogy a Farmville és társai, illetve az agresszív “térítő” játékosok annyira levitték a meghívós játékok renoméját, hogy kábé majd senki nem akar velem játszani. De azokat tuti befűzöm, akiknek ugyanolyan kellemes gyerekkori élmény, mint nekem.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.