gepsegszalon-hu-angry-birds-01

Ha egy üzlet beindul… Az gondolom már senkinek sem újdonság, hogy az Angry Birds az iPhone és Android szoftverboltok legnagyobb letöltése: akinek egy picit is okosnak tűnő telefon van a zsebében, szinte biztosan ott figyel a madaras-malacos játék. Nos, májustól felkerülhet a Gazdálkodj Okosan mellé a polcra is. A “tovább” után vannak még képeink és videónk is.


Az Angry Birds brutális terjeszkedésbe kezdett. Az iPhone és Android platformok meghódítása után a napokban megjelent PSP-re, valamint elstartolt az egérrel vezérelhető PC-s verzió is, és nemsokára a PS3 és Xbox360 tulajok is nekiállhatnak malacvárakat csúzlizni. De a fejlesztő Rovio még tovább ment, összeszűrte a levet a Mattellel, így májustól az is beránthatja a madárkilövős mánia, aki a táblás, dobozos játékokat részesíti előnyben.

A 15 dollárért boltokba kerülő változatban kártyákat húzhatnak a játékosok, ez alapján dől el, milyen erődöt építhetnek a zöld malacoknak. A madarak számára pedig lesz igazi minicsúzli is… Fogalmam sincs, mennyire közelítheti meg az eredeti játék zseniálfaktorát a fizikai kivetülés, de a sikernek mindenképpen jó mércéje a dolog. Most már azon se csodálkozom, ha regénysorozatot indít valaki a madarak és malacok véres csatájáról, majd pedig mozikba kerül az Angry Birds: The Movie… No, elkalandoztunk, mindenesetre íme még pár kép a csodáról.

gepsegszalon-hu-angry-birds-02

gepsegszalon-hu-angry-birds-03

gepsegszalon-hu-angry-birds-04


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.