gepsegszalon-hu-usb-svajcibicska-01

Ha svájcibicska, akkor Victorinox – ez sokak számára szinte teljesen egyértelmű. A neves svájci gyártó már egy ideje szállít olyan kütyüket is, ahol USB háttértárat is eldugtak a pengék közé, ám most pár új modell is érkezett – hatalmas tárhellyel vagy akár repülésbiztosan, kés nélkül.


A Slim, Slim Duo és Secure SSD változatok most debütáltak Las Vegasban, a CES kiállításon. Az első két típus repülésbiztos, tehát nincs benne semmilyen szúró-vágó alkalmatosság, kizárólag a forma felel meg a hagyományos svájcibicska hagyományainak. A Slimben egy max 64 gigabájtos (“pengepótlék” figyel, a Duo pedig a jó bicskákhoz méltóan két kihajtható egységet is tartalmaz, így akár 128 GB-ra növelve a tárhelyet.

gepsegszalon-hu-usb-svajcibicska-02
A Secure SSD pedig nem is bicska, hanem igazi nagyágyú (ha már szabad egy kis képzavarral élni): valódi kések és egyéb kiegészítők mellett összesen 256 GB tárhelyet tartalmazhat, de még LCD/e-papír kijelzőt is előkaphatunk belőle. A háttértárakat ráadásul speciális titkosítással is ellátták Mac felhasználók számára, ehhez kapcsolódóan pedig idén is meghirdették a “Crack the Code” versenyt: aki fel tudja törni a titkosítást, a gyártótól 250 ezer dollárt és egy svájci utat nyer.

gepsegszalon-hu-usb-svajcibicska-03


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.