Android 3.0 zenelejátszó - gepsegszalon.hu

Az androidos telefonok egyre erősebben döngetik az iPhone-erőd falait, a szerkesztőségben is egyre több ilyen telefon fordul meg mostanában. A konzumer felhasználók azonban néha azért ágálnak a Google oprendszerével felszerelt mobilok ellen, mert nem elég csilivilik, “az ájfón olyan divatos”… A droidok zenelejátszója eddig némelyest igazolta ezt az állítást, de íme egy kis videó arról, milyen lesz a következő generációs Android player. Állak a földre, döbb.

Az alábbi videó csupán ötven másodperces, de amilyen rövid, annyira fel is csigázza az embert. A droidok eddigi, eléggé alapra vett zenelejátszója helyett egy friss, dinamikus felület fogad, elegáns áttűnésekkel, a lemezborítók innovatív (leírtam, tényleg leírtam!!!) kezelésével, szemkápráztató színvilággal.

Már csak az a kérdés, lesz-e benne végre normális hangszínszabályzó, nekem ugyanis ez hiányzott leginkább az eddigi megoldásból, igaz, át is pártoltam az Androidra is nemrég megjelent Winamphoz. A videón is látható rendszer azonban visszatéríthet az alapokhoz, majd meglátjuk 2011-ben, ugyanis a hírek szerint az Android 3.0 (más néven Honeycomb) részeként érkezik az újítás.

(Már csak egy irreleváns kérdés a videóval kapcsolatban: Bobby McFerrint- még értem, mert egy zseni. Na de egyetlen playlistben az AC/DC, a Blind Guardian, és… Bob Marley? Nahát…)


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.