Tavaly még a Space Invaders csomagolópapír volt a menő, de az idei karácsonyra is jutott két újdonság. Az új sláger a Twitter és a mobilkód.

A Twitteres csomagolópapír a Samsung ötlete, a Tweetwrap oldalukon lehet választani néhány előre megadott séma és csirip közül. Az első 3000 megrendelő ingyen kapta meg a kiválasztott csomipapírját, sőt, akik még egy játékon is részt vettek, azok között egy notebookot is kisorsolnak. Hétfőn kezdődött, és péntekig tart az akció. De nem kell utálnotok azért, mert csak most szólok, a játékban ugyanis csak amerikaiak vehetnek részt, szóval mindenképpen bukó innen.

A másik érdekesség a QRapping Paper, amit olyan mobilkódokkal szórtak meg, amik vicces karácsonyi videókra visznek, ha a megfelelő mobilos alkalmazással beszkenneled a kódot.

20 dolcsiért lehet megrendelni.

Azt hiszem, én személy szerint továbbra is maradnék a Space Invaders verziónál.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.