eBay játék és Télanyu - gepsegszalon.hu

Megint van eBay játék, és a szavazók ajándékot nyerhetnek az eBayről. Azt kell eldöntened, ki választott jobb ajándékokat: a Télapu vagy a Télanyu. Nézd át, miket szemezgettünk: szokás szerint a kedves őrültségek kategóriájában indulunk, ha már télnénisre kell venni a figurát, de azért becsempésztünk némi csillagot és háborút is a végére, mert az Erő velünk van.

A Télapu egyébként Stöki az IDDQD-ről, a Télanyu pedig én lettem. 8-8 darab ajándékot kellett választanunk az eBayről, mindegyiknek ki kellett jönnie 100 euróból szállítással együtt. A Facebookon, Jóljár Jolán oldalán lehet megnézni a listákat, és persze szavazni is ott lehet. A Contests fülre kell kattintani, engedélyezni az alkalmazást és végiglépkedni pár értelemszerű ponton.

Mi is versenyben vagyunk a Télapuval, de azok között is kisorsolnak egy, az eBayen beváltható, 50 eurós ajándékkupont, akik a két listára szavaznak. Illetve azok közül választ majd a nyertes (Télapu vagy én), aki az ő listájára szavazott.

Remélem, nem túl bonyolult :) A lényeg, hogy nyerhetsz, ha szavazol.

Nézzük, mi a Télanyu menüje:

Az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy a kütyü kategória mellett divat/kiegészítő kategóriában is lehet ajándékot választani. Ezt kötelező érvényűnek éreztem magamra nézve, elvégre Télanyuként a lányokra is gondolnom kell. Ahhoz már késő volt, hogy szakértő véleményét kérjem ki, úgyhogy így laikusként annyit tudtam tenni, hogy Szex és New York-os “élményeimet” felidézvén kitaláltam, hogy Manolo Blahnik cipőt hozok, mint Télanyu. (Valójában nem hozok, mert ezeket az ajándékokat nem vesszük meg, csak ki kellett választani, mit hoznánk, ha…) Azt hiszem, irdatlanul jó vásárt találtam, 100 dollár egy Blahnik menyasszonyi cipőért nem rossz, legalábbis az alapján, amit Carrie Bradshow kalandjaiből láttam.

Szintén a lányok igényeit tartottam szem előtt, amikor a vörös bőr iPad tokot választottam. Én nem hordanám, ezért aztán biztosan trendi :)

eBay játék no meg a Télanyu - gepsegszalon.hu

Aztán választottam még négy mobilt. Természetesen nem egy gyereknek hoznám mindet, mint Télanyu, hanem szétosztanám négy jó gyerek között. Egyszerűen egyiket sem tudtam “otthagyni”, poén, hogy miket talál az ember 100 euró alatt: Hello Kitty mobilt, Micimackó mobilt, Snoopy mobilt, sőt, még egy karóra-telefont is kiszúrtam.

Természetesen gondoltam a Star Wars rajongó gyerekekre is. Választottam egy fénykard replikát, illetve karácsonyfadíszt is. Utóbbi csupán jelzésértékű, mivel jóval alatta van a 100 eurónak, de éppen ezért beleférne még mellé néhány másik dísz, és valóra válhatna egy igazi rajongó álma: a Star Wars karácsonyfa.

No, hát így. Most pedig segítsetek szépen Télanyunak (és ezzel talán magatoknak is), és szavazzatok!


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.