Ez már tényleg nem is notebooktáska, hanem notebook-ridikül. A Helek Studio árulja az Etsy-n ezeket a klasszikus formájú táskákat, amiket a modern eszközökre szabtak. Az iPod- és a Kindle-tatyónak még látom is értelmét, a notebook-ridikülnek már nem annyira.

A fazon és a stílus elég távol áll tőlem, de attól még az ötlet jó, csodálom is, hogy nem láttam eddig korábban hasonlót. Az egyetlen bajom az vele, hogy alapvetően csak sleeve-ként lehet használni, mivel nincsen neki füle vagy pántja. Ezért gondolom azt, hogy notebook bag-nek titulálni túlzás ezt a micsodát, nyilván fél nap alatt leszakad tőle a gyenge női kacsó. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy még egy egykilós netbookot is nehéz huzamosabb ideig lázmérőként szorongatni hónaljtájékon, ha épp szükségünk van mindkét kezünkre valamihez.

Az iPad-re és a Kindle-re készült darabokat már díjazom, sőt, ahogy nézegetem ezt a lila-szürke anyagot, egyre jobban megbarátkozom vele. Még jó, hogy nincs e-olvasóm.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.