Hello Kitty mobil, Hello Kitty vécédeszka és 25 ezer dolláros Hello Kitty gyémánt nyaklánc. Két napig nem olvasom a feedjeimet, és ilyenek gyűlnek össze.

A legújabb Hello Kitty mobil a Samsung U600 limitált kiadása, ugyanazt tudja, mint a sima U600. A hardcore HK rajongók valószínűleg telesírnak pár zsebkendőt, amiért nem rózsaszín, hanem fehér a készülék, de talán kárpótolja őket a hátoldalon található kép és felirat. Megvásárolható itt vagy itt. (A képet Flickr-ről nyúltam, valaki ezt kapta karácsonyra és körbefotózta.)


A vécédeszka egyébként kicsit túlzás, valójában fürdőszobai szett a cucc: vécédeszka-takaró, vécépapír-tartó és három szőnyeg a csomag tartalma, ami ebben a japán webshopban beszerezhető.


A 25 ezer dolláros nyaklánc a legdrágább tagja annak a kollekciónak, amibe belefutottam, a gyűrű például csak 1950 dollár. A hülyének is megéri.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.