A Medea vodkától több szempontból is lepadlóztam, pedig még csak nem is kóstoltam. LED-üzenet vibrál a holland vodka üvegén, hát ez milyen már?

Az ABC csatornán jelent meg egy riport a Medea Vodkáról. A videóban nagyszerűen látszik, hogyan is néz ki ez a LED-es cucc, amit a vodkásüvegre applikáltak.

Hat különböző üzenetet lehet beprogramozni, és üzenetenként 255 karakter fér el a memóriában. Tulajdonképpen ennyi az ötlet, amivel dupla aranyérmet nyert a cég a San Francisco-i Rövidital Csomagolási Versenyen. (Már azon is lepadlóztam, hogy van ilyen. Állat, mi?)

Ráadásul annyira nem is eszméletlenül drága a cucc. Oké, jó kérdés, hogy mi a drága: 40 dollárba, azaz kábé nyolcezer forintba kerül egy üveg. (Tudom, biztos van, aki házilag jóval olcsóbban meg tudja oldani :))

A másik meglepő tény az volt, hogy egy holland cég állítja elő a terméket. Persze, miért ne készíthetnének a hollandok is vodkát, na de a 18. század óta? A Medea Spirits ugyanis 1777 óta létezik, szóval már tradicionális cégnek mondható. Állítólag nem is rossz a vodka… mondjuk miért is állítana mást a cég képviselője az interjúban?

Már csak egy dolog érdekel: vajon visszaváltható az üveg?


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.