A Kingston nyereményjáték 2. fordulójának nyertesei - gepsegszalon.hu

Tegnap éjfélkor lezárult a játékunk második köre is, itt az idő kihirdetni a következő négy olvasó nevét, akik  jól válaszoltak a feltett kérdésekre, ráadásul a válaszadók közül még a szerencse is melléjük állt, így Kingston Technology limitált kiadású DataTraveler pendrive-ot nyertek.

  • Gézárt Istvánné, Budakalász
  • File Edina, Vásárosnamény
  • Rimár Miklós (nem írt települést, de kiderítjük)
  • Telek Gábor, Budapest

Gratulálunk nekik! Hamarosan kapnak egy-egy e-mailt a Kingston Technology hazai PR-ügynökségének munkatársaitól, amelyben egyeztetik a részleteket.

A végére nem maradt más, mint hálás köszönetünket fejezzük ki mindenkinek: a játékosoknak, a Kingston Technology-nek, na meg a kedves emberkéknek, akik segítettek lebonyolítani az egészet.

Köszönjük tehát, és reméljük, hogy hamarosan újra nyári- (őszi-, téli, és tavaszi-) Mikulást játszhatunk. Addig pedig böngésszétek továbbra is az újjávarázsolt Gépségszalont, írjatok véleményt a cikkekről, a külcsínről, témaötletekről, időjárásról, és a digitális elefántok párzásáról.


Szólj hozzá

*

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.